بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، شرکت پایانههای نفتی ایران موفق شد عملیات نوسازی و بهسازی ۶ فروند شناور شامل ۲ بارج هزار و دوهزار تنی و ۴ قایق بندگیر و تردد را در یارد صدرای بوشهر آغاز کند.
این طرح که با هدف بازسازی و تمدید گواهینامههای بینالمللی اجرا میشود، قرار است در مدت کوتاه ۴۵ روز تکمیل گردد.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران، ضمن قدردانی از تلاشهای گروه اجرایی این طرح، ظرفیتهای حوزه صنعتی صدرای بوشهر را فرصتی بینظیر برای توسعه صنایع دریایی کشور دانست و گفت: تبدیل بوشهر به قطب تعمیرات دریایی خلیج فارس هدفی راهبردی است که میتواند علاوه بر کاهش خروج ارز، اشتغالزایی گستردهای در منطقه ایجاد کند.
عباس اسدروز افزود: فعالسازی این ظرفیتها و بهرهبرداری بهینه از آنها رشد و پویایی اقتصادی منطقه را تسریع خواهد کرد. تمام کشورهای صنعتی از این مسیر گذشتهاند و ما نیز باید از تجربیات آنها بهره بگیریم.
وی اظهار کرد: یکی از حوزههایی که نیازمند توجه بیشتر است، تعمیرات حوضچهای و اساسی یدککشهای پیشرفته ASD است که تا کنون برای این کار به خارج از کشور وابسته بودهایم که با پیشرفتهای صورتگرفته در این صنعت، امیدواریم بوشهر به مرکز اصلی این تعمیرات تبدیل شود و وابستگی به کشورهای دیگر برای تعمیر شناورها به حداقل برسد.
در جریان بازدید مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد شرکت پایانههای نفتی ایران از فرآیند اجرایی طرح، مهدی میرزایی، مدیر عملیات شرکت پایانهها گفت: شرکت پایانههای نفتی ایران با دارا بودن ۲۸ شناور عملیاتی، یکی از بزرگترین ناوگانهای دریایی کشور را در اختیار دارد و نقشی حیاتی در زنجیره صادرات نفت خام، میعانات گازی و فرآوردههای نفتی ایفا میکند که در همین راستا، این شرکت طرحهایی بزرگ برای نوسازی ۱۵ فروند شناور شامل ۵ بارج و ۱۰ قایق را در دستور کار خود قرار داده است.
میرزایی همچنین گزارشی جامع از پیشرفت طرح و چالشهای موجود ارائه کرد و از شرکت صدرا برای مشارکت در مناقصههای آتی تعمیرات زیرآبی دعوت به همکاری کرد.
اسماعیلی و ناخدا، مدیران گروه صنعتی جزیره صدرا نیز ضمن اعلام آمادگی برای گسترش همکاریها، توانمندیهای این شرکت در زمینه تعمیر و بازسازی شناورها را تشریح و ابراز امیدواری کردند که با ادامه تعاملات، بوشهر به قطب اصلی تعمیرات دریایی در خلیج فارس تبدیل شود.