پخش زنده
امروز: -
در یک رویداد مهم، شرکت دانشبنیان «فخرا الکترونیک پویا» با حضور مسئولین استانی و محلی در مسجد امام محمد باقر ع کرمان افتتاح شد.
.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکرمان این شرکت حاصل تلاش مستمر جوانان کانون فرهنگی هنری امام محمد باقر است که از سنین پایین تحت آموزشهای تخصصی قرار گرفتهاند.
دوست محمدی، مدیر کانون فرهنگی هنری امام محمد باقر، در این مراسم بیان کرد: «کانون ما با رویکردی رویشی، تمرکز خود را بر روی پروژههای دانشبنیان و به ویژه طراحی بردهای الکترونیکی گذاشته است.
این جوانان مستعد از سنین ۱۳ تا ۲۲ سالگی تحت آموزشهای ویژه قرار میگیرند و تواناییهای خود را در این حوزه شکوفا میکنند.»
وی افزود: «فرآیند جذب اعضای این کانون از کلاس پنجم ابتدایی آغاز میشود و پس از گذراندن آزمونهای مختلف در حوزههای دینی و هوش، افراد مستعد وارد مجموعه میشوند. این افراد در طول سالها آموزش، علاوه بر تقویت مبانی اعتقادی و مهارتهای زندگی، به صورت تخصصی در حوزه الکترونیک آموزش میبینند و در نهایت به کسب درآمد میپردازند.»
محمدی تأکید کرد که ارتباط تنگاتنگ با والدین و مشارکت آنها در تأمین هزینههای این مرکز از عوامل مهم موفقیت این طرح بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان، از اقدامات ارزشمند جوانان مسجدی در زمینههای علمی و پژوهشی ابراز خرسندی کرد.
وی با تأکید بر اهمیت جذب جوانان به مساجد، اظهار داشتند: «وقتی جوانی به مسجد میآید و فعالیتهایش حول محور مسجد شکل میگیرد، اجر و پاداش کارهای او چندین برابر میشود.»
نماینده ولی فقیه، مساجد با امام جماعت فعال و پویا را موتور محرک تحولات و پیشرفتهای جامعه دانستند و بر لزوم گسترش فعالیتهای علمی، پژوهشی و ورزشی در مساجد تأکید کردند.
حجتالاسلام علیدادی سلیمانی، با اشاره به تأثیر عمل بر زبان، گفت: «گاهی اوقات، عمل ما تأثیرگذاری بیشتری نسبت به سخنانمان دارد. جوانان مسجدی با عمل خود میتوانند الگویی برای دیگران باشند.»
حسنزاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، ضمن اعلام آمادگی برای آموزش مهارت در مساجد استان، بر اهمیت آموزش مهارتهای فنی و حرفهای به عنوان راهکاری برای توسعه اقتصادی تأکید کرد.
وی با اشاره به افتتاح اولین مرکز مهارتآموزی در رودبار جنوب و برنامهریزی برای فعالسازی مراکز فنی حرفهای جنوب استان تا پایان سال، بر ضرورت آموزش مهارتهای ویژه برای مقابله با مشکلات اقتصادی ناشی از بیماری کرونا تأکید کرد.
حسنزاده با بیان اینکه هر مسجد باید به عنوان یک مرکز آموزشی برای آموزش یک مهارت خاص به کودکان و نوجوانان عمل کند، بر نقش مساجد در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان تأکید کرد.
وی بر این باور است که مساجد میتوانند با آموزش مهارتهای مختلف به جوانان، به آنها کمک کنند تا به اشتغال پایدار دست یابند و در بهبود وضعیت اقتصادی خانوادههای خود نقش ایفا کنند.
وی گفت : استان کرمان در راستای توسعه مهارتهای فنی و حرفهای و ارتقای سطح اشتغال در استان، به دنبال بهرهگیری از ظرفیت مساجد به عنوان مراکز آموزشی است.
حجتالاسلام آزادپور، امام جمعه مسجد امام محمد باقر، نیز با اشاره به سابقه طولانی فعالیتهای فرهنگی این مسجد، از افتتاح این شرکت دانشبنیان ابراز خرسندی کرد و آن را ثمره تلاشهای مستمر جوانان و مربیان این کانون دانست.
افتتاح شرکت «فخرا الکترونیک پویا» نشان از آن دارد که مساجد میتوانند علاوه بر نقش مذهبی، نقش مهمی در توسعه علمی و اقتصادی جامعه ایفا کنند. این دستاورد امیدبخش است و میتواند الگویی برای سایر مساجد و مراکز فرهنگی کشور باشد.