پخش زنده
امروز: -
همایش نان کامل و فرآوردههای غلات در اراک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ این همایش به همت ستاد کل فرماندهی نیروهای مسلح و سپاه به میزبانی استان و با مشارکت اداره کل غله به عنوان دبیرخانه نهضت احیای نان کامل در اراک برگزار شد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ارتقا فرهنگ مصرف نان کامل و اصلاح سبد غذایی خانواده از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد و گفت: در استان مرکزی نسبت به کشور بیشترین تعداد نانواییهایی که اقدام به پخت نان کامل میکنند را نسبت به کشور داراست.
ملکی افزود: نان کامل در کشور و استان به یک گفتمان عمومی تشکیل شده و هم استانیها به صورت مستمر مطالبه پخت نان کامل هست چرا که با خواص و ارزشهای غذایی آن آشنا هستند.
او از مردم خواست که با استفاده از نان کامل هم به سلامت خودشان و هم به سلامت دیگران کمک کنند.
مسئول اداره آماد عمومی معاونت آماد و پشتیبانی سپاه در این همایش گفت: نان قوت غالب ایرانیها است و بیشترین کالری از نان کامل تامین میشود و تمام ریز مغذیها در نان کامل است.
سردار نورعلی با بیان اینکه استان مرکزی در این موضوع پیشگام بوده، افزود: ما تمام نیروها را تجهیز کردیم و تلاش میکنیم با همکاری همه و متولیان ارد و نان استفاده از نان کامل را در همه استانها احیا کنیم.
او با بیان اینکه استان مرکزی پیشرو در تولید نان کامل است، گفت: اقبال عمومی بر این است که مردم برای سلامتی خود هم هزینه میکنند و همگام و طالب مصرف نان کامل هستند چرا که سلامتی شان را تضمین میکند.
فرمانده سپاه روح الله هم بر توسعه و گسترش فرهنگ استفاده از نان کامل تاکید کرد و گفت: یکی از حوزههای مهم در کشور حوزه سلامت است و در حوزه نان باید بازنگری شود.
سردار عمو مهدی افزود: نانی که مصرف میکنیم ارزش و مواد غنی لازم را ندارد که باید تو این حوزه سرمایهگذاری کرد و فرهنگ استفاده از نان کامل را در جامعه گسترش دهیم.
یادگاری کارشناس تغذیه هم با بیان اینکه نان کامل نانی است که علاوه بر سبوس بالا مواد مغذی موجود در گندم را نیز داراست، گفت: نان کامل دارای یتامینهای گروه بای کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فیبر میباشد و در پیشگیری از بیماریها از جمله دیابت، افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
در استان مرکزی ۹۰ واحد نانوایی اقدام به پخت نان کامل میکنند.