به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، تظاهرکنندگان ضد رژیم آل خلیفه در بحرین با نیروهای امنیتی درگیر شدند. نیروهای امنیتی و پلیس از گاز اشک آور و گلوله های حاوی ساچمه علیه تظاهرکنندگان استفاده کردند.
تظاهرکنندگان از مرگ فاضل عباس مسلم نوجوانی که دو هفته پیش در تیراندازی نیروهای امنیتی زخمی شده بود، خشمگین بودند.
تا کنون بیش از 120 نفر در حملات رژیم کشته و صدها نفر هم به علت شرکت در تظاهرات بازداشت شده اند.
سازمان های حقوق بشری بین المللی بارها از رژیم بحرین برای سرکوب تظاهرات صلح آمیز مردم انتقاد کرده اند.
ادامه درگیری و تظاهرات در بحرین
مناطق مختلف بحرین صحنه تظاهرات به مناسبت گرامیداشت شهید فاضل عباس بود که به تازگی به ضرب گلوله نظامیان آل خلیفه به شهادت رسید.
تظاهرکنندگان خواستار قصاص قاتلان شهدا شدند و گفتگو با آنان را رد کردند. نیروهای وابسته به رژیم بحرین تظاهرات مسالمت آمیز بحرینی ها را با استفاده از نارنجک های گاز اشک آور و گلوله سرکوب کردند که بر اثر آن عده ای زخمی شدند.
شهادت جوان بحرینی فاضل عباس به ضرب گلوله نظامیان آل خلیفه هیزمی بود که بر آتش تظاهرات مردمی در مناطق مختلف بحرین ریخته شد.
تظاهرات برای بزرگداشت این شهید بحرینی از منطقه السنابس در غرب منامه پایتخت بحرین آغاز شد.
شرکت کنندگان در این تظاهرات تاکید کردند خون فاضل عباس، رژیم بحرین را رسوا می کند. آنها خواستار قصاص قاتلان شهدا شدند.
شرکت کنندگان در تظاهرات در مناطق الستره و «بلاد القدیم» و النویدرات و دیگر مناطق بحرین گفتگو با سلمان بن حمد ولیعهد بحرین را رد و تاکید کردند این گفتگو، نیرنگی برای دور زدن خواسته های انقلابیون است.
سید مرتضی السندی از رهبران جریان اسلامی «الوفاء» بحرین گفت: «آنها در کشتن ما و شکنجه کردن ما و بی حرمتی به ما سهیم هستند به همین علت ما پیشنهاد گفتگوی سلمان را نمی پذیریم. ما آنها را از سرزمین خود ریشه کن خواهیم کرد. با آنها گفتگو نخواهیم کرد بلکه آنها را سرنگون خواهیم کرد».
نیروهای وابسته به رژیم بحرین با استفاده از خودروهای ضدگلوله به مناطقی که صحنه اعتراضات مردمی بود حمله کردند و به سوی شهروندان گاز اشک آور و گلوله شلیک کردند که بر اثر آن شماری از تظاهرکنندگان زخمی شدند.
همایش حقوق بشر بحرین تاکید کرد ، مجازات نشدن مجرمان موجب شد فاضل عباس جوان 19 ساله بحرینی قربانی جنایات رژیم بحرین شود.
این موسسه تاکید کرد: بازداشت ظالمانه و ربوده شدن شهروندان و شکنجه کردن آنان و محروم کردن آنان از امکانات درمانی، به روشنی نشان دهنده اقدامات تروریستی سازمان یافته ای است که رژیم بحرین برضد معترضان دموکراسی خواه مرتکب می شود.
این موسسه خواستار تشکیل گروه تحقیق بین المللی برای بررسی شهادت فاضل عباس و دیگر موارد قتل و شکنجه و نقض حقوق شهروندان بحرینی شد.
در همین حال دادگاه تجدید نظر بحرین سه شهروند بحرینی را به علت شرکت در تظاهرات در روستای کرزکان به ده سال حبس محکوم کرد.
زینب الخواجه فعال بحرینی نیز به طور غیابی به چهار ماه حبس محکوم شد.
جنبش الوفاق با سیاسی توصیف کردن این حکم خواستار آزادی الخواجه و همه زنان زندانی در بحرین شد و تاکید کرد پرونده زینب الخواجه نمونه ای آشکار از ظلم رژیم بحرین به زنان این کشور محسوب می شود.
قرار است دادگاه بحرین روز چهارشنبه حکم خود را درباره شورای علمای بحرین صادر کند.
خالد بن علی آل خلیفه وزیر دادگستری بحرین خواستار انحلال این شورا و مصادره دارایی های آن شده است.