پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: انتظار از فعالان سیاسی مطالبه گری است و اگر اینگونه نباشد ممکن است مسوولان ما در خواب زمستانی سیاسی فرو روند و نتوانند نیازهای جامعه را پاسخگو باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،حجت الله رضایی در دیدار با اعضای حزب دانش آموختگان ایران با اشاره به آموزههای دینی در خصوص دوری از خودشیفتگی و خودمحوری، گفت: کوتاه نیامدن از حقوق مردم و ترجیح دادن منافع عمومی به جای منافع شخصی بین مسولان باید اصل و اساس کار باشد.
وی دل بستگی به پست را آفت سیستم مدیریتی کشور دانست و گفت: دولت چهاردهم با هدف افزایش سرمایههای اجتماعی نظام جمهوری اسلامی و امیدوار کردن مردم به آینده روی کار آمده است.
رضایی خاطرنشان کرد: استفاده از قوه قهریه در برخی مواقع برای اداره جامعه نشان از ناکارآمدی سیستم مدیریتی و اداره کشور دارد و امروز اسم نظام جمهوری اسلامی باید موجب بروز احساس امنیت در جامعه شود.
وی در ادامه با اشاره به ریخته شدن خون هزاران شهید برای حفظ امنیت جامعه گفت: همه جای دنیا به جانباختگان کشورشان در مسیر امنیت احترام ویژه قائل هستند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس افزود: در شرایطی که ایران اسلامی اکنون در امنیت کامل قرار دارد، اما همچنان سربازان وطن هر روزه در مرزها و نقاط خاص برای صیانت و حفاظت از امنیت کشور جان خود را تقدیم میکنند که طی روزهای اخیر نیز شاهد تشییع تعدادی از این سربازان شهید امنیت در فارس و شیراز بودیم.
وی با اشاره به روند انتخاب دکتر پزشکیان بعنوان رئیس جمهور و اعتماد مردم به این طیف سیاسی اشاره و خاطرنشان کرد: از این فرصت ایجاد شده باید حداکثر استفاده برای افزایش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی صورت پذیرد.
رضایی در ادامه به روند انتخاب مدیران دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: برای تحقق هدف راهبردی و مهم دولت چهاردهم که افزایش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی است نیازمند تغییر و تحولات مدیریتی در استان فارس هستیم تا نیروهای کارآمد، متخصص و شایسته و نه افراد سفارش شده در منابع انسانی بکار گرفته شود تا مسولان و فرمانداران بتواند دامنه نفوذ نظام را در دور دستترین مناطق گسترش داده و سرمایه اجتماعی نظام تقویت شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس اعلام کرد: نمیتوان امروز معیشت مردم و مطالبات سیاسی و مدنی نخبگان جامعه را تامین نکرد و انتظار داشت رضایتمندی عمومی ایجاد شود.