پخش زنده
امروز: -
کارشناسان جهاد کشاورزی میاندوآب روند فعالیت کارخانه بسته بندی و انجماد گوشت قرمز این شهر رابررسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، با هدف تشدید نظارت ها بر روند تولید و عرضه کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم با محوریت تولیدکنندگان عمده، مسئولین بازرسی و صنایع تبدیلی و غذایی مدیریت جهاد کشاورزی میاندوآب از کارخانه بسته بندی و انجماد گوشت قرمز بازدید کردند.
کارخانه بسته بندی گوشت قرمز ظرفیت بسته بندی و انجماد روزانه ۳ تن گوشت قرمز را دارد و در شهرک صنعتی شهرستان میاندوآب واقع شده است.
تهیه گوشت باید از مراکز معتبر و مورد تأیید دامپزشکی که دارای لیبل، مهر و کد دامپزشکی روی لاشه ها است؛ انجام گیرد.
گوشتهایی که خارج از زنجیره تولید دامپزشکی ذبح میشود اگر علائم بیماری نداشته باشد، بهتر است قبل از مصرف، برای از بین رفتن عوامل بیماری های احتمالی مشترک بین انسان و دام، به مدت ۲۴ ساعت داخل کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری شود.