بازرسیهای بهداشتی از اماکن و اصناف از مرز یک میلیون گذشت
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: بازرسان بهداشتی از ۱۵ اسفند تا ۱۳ فروردین یک میلیون و ۱۷۴ هزار بازرسی از اماکن صنفی و عمومی انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،حسین فرشیدی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما در خصوص افزایش بازرسیها از اماکن تهیه و پخت غذا در ایام نوروز گفت: در این مدت ۸۵۹ هزار امکنه که مرتبط با غذا بوده بازرسی شده که مکانهای عمومی ۳۱۴ هزار بازدید و مکانهای بین راهی ۲۹ هزار بازدید را بازرسان ما داشتند.
وی ادامه داد: تعداد ۶۰۰ هزار کلرسنجی از آبهای آشامیدنی انجام شده که برای جلوگیری از هر گونه طغیان باید جلوی مسمومیت غذایی با اب بوده یا غذا را گرفت.
فرشیدی با اشاره به ۱۲ هزار نمونه برداری از اماکن صنفی غذایی افزود: متاسفانه فساد یک میلیون کیلوگرم غذای فاسد تائید شد.
وی تاکید کرد: پس از انجام بازرسیها، ۱۱۷ هزار اخطار کتبی برای متخلفان صادر شد و همچنین ۱۴ هزار مورد به مراجع قضایی معرفی و ۳ هزار ۵۰۰ مورد به علت تخلف پلمب شدند.
فرشیدی در پایان گفت: نظارت صورت گرفته بر آب و غذا از بیماریهای اسهال و مسمومیت جلوگیری میکند که در میتواند در کاهش بار بیماری موثر باشد.