پخش زنده
امروز: -
احد نوری اصل از کاهش حمایتهای مالی عربستان از منافقین پس از توافق با ایران خبر داد و گفت: آلبانی این مسئله را تهدیدی برای خود میداند؛ زیرا منافقین با استقرار در هر کشوری، علاوه بر تهدید علیه ایران برای کشور برای کشور میزبان هم تهدید است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتگو با موضوع تجزیهوتحلیل اقدامات اخیر غرب در تنبیه منافقین؛ از فروریزی رؤیای براندازی تا اثبات قدرت جمهوری اسلامی در منطقه و جهان و با حضور دکتر احد نوری اصل استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی به روی آنتن رفت.
احد نوری با اشاره به سابقه گروهک تروریستی منافقین گفت: این گروهک از سال ۱۳۴۴ تا اوایل دهه ۶۰ در ایران مستقر بودند. از قبل از انقلاب فعالیتهای مسلحانه انجام میدادند که مورد پذیرش انقلابیون و اسلامگراها بهخصوص شخص امام خمینی (ره) نبود. در سال ۱۳۶۰ به حملات تروریستی و مسلحانه علیه ایران وارد شدند.
وی از حمایت غرب از این گروهک تروریستی پس از اقدام مسلحانه علیه ایران گفت و بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ این گروهک از عراق اخراج شد و در کمپی در کشور آلبانی مستقر شدند. این گروهک مورد حمایت کشورهای غربی بخصوص آمریکا، فرانسه، رژیم صهیونیستی و حتی حمایتهای مالی عربستان بودند.
این استاد دانشگاه در مصاحبه با رادیو گفتگو به نقش منافقین در اجراییکردن برنامههای دشمن علیه ایران اشاره و اظهار کرد: آخرین تحرکات سیاسی و امنیتی این گروهک علیه جمهوری اسلامی ایران اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته بود.
وی درباره دلایل برخورد غرب با این گروهک تروریستی در چند روز گذشته توضیح داد و عنوان کرد: یکی از دلایل این مسئله به ماهیت گروهک تروریستی منافقین بازمیگردد. منافقین باتوجهبه سابقه خود، یک گروهک بدنام در نظام بینالملل و افکار عمومی محسوب میشود و کشورهای دنیا به لحاظ جایگاه، اعتبار و پرستیژ بینالمللی خود نسبت به نزدیکشدن به چنین گروهکی حساسیت زیادی دارند.
این کارشناس مسائل سیاسی از ضرر و زیانهای گروهک منافقین به وجهه آلبانی در بیش از هفت سال گذشته گفت و ابراز کرد: در این مدت، حضور منافقین در این کشور چهره آلبانی در اتحادیه اروپا را مخدوش کرده است و موجبات بدنامی این کشور را فراهم کرده است.
نوری اشاره کرد: حامیان اصلی مستقر شدن گروهک منافقین در آلبانی از جمله عربستان، اسرائیل، آمریکا، فرانسه و بخشی از کشورهای اتحادیه اروپا، حمایتهای مالی خود را تا حدود زیادی قطع کردند؛ چون احساس میکنند آن کاربرد اصلی برای مخالفت و براندازی علیه جمهوری اسلامی ایران را ندارند.
وی تاریخ مصرف گروهک تروریستی منافقین را برای غرب تمام شده دانست و بیان کرد: غرب یک زمانی این گروهک را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داده بود؛ اما در اواخر دهه ۸۰ آن را از لیست سازمانهای تروریستی خارج کرد تا بتواند از آن بهرهبرداری کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به استفاده غرب از منافقین در شش ماه دوم سال گذشته علیه امنیت جمهوری اسلامی ایران همزمان با اغتشاشات گفت: غرب وقتی مشاهده کرد نمیتواند روی منافقین حساب کند و کاربردی برای آنها ندارد، دست از حمایت این گروهک برداشت.
وی افزود: در حقیقت بدنامی گروهک تروریستی منافقین در فضای بینالمللی و همچنین افکار عمومی مردم ایران باعث میشود اهداف نظام سلطه پیادهسازی نشود.
این کارشناس مسائل سیاسی از کاهش حمایتهای مالی عربستان از گروهک تروریستی منافقین پس از توافقات سال گذشته با ایران خبر داد و اظهار کرد: آلبانی این مسئله را تهدیدی برای خود میداند؛ زیرا گروهک منافقین و دیگر فرقههای مشابه، با استقرار در هر کشوری، علاوه بر تهدید علیه ایران، برای کشور میزبان هم تهدید محسوب میشوند؛ زیرا دارای تسلیحات و امکانات لجستیکی هستند.