پخش زنده
امروز: -
شمار افراد بی خانمان در نیویورک بسیار افزایش پیدا کرده و به بحرانی در این این شهر بدل شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از بخش تصویری سی جی تی ان چین، شمار افراد بی خانمان، خصوصا در مراکز پناهگاههای بی خانمانان نیویورک تحت تأثیر هجوم بالای مهاجران در حال افزایش است.
خبرنگار: این تصاویری از محل توزیع غذای رایگان برای بی خانمانان در نیویورک است که نمادی از بحران بی خانمانی در نیویورک تبدیل شده است.
شان اسمیت از مسئولین طرح کرامت توزیع غذای رایگان برای بی خانمانان در نیویورک: در طول سه سال گذشته شمار بی خانمانان در نیویورک بسیار افزایش پیدا کرده است. من در طول زندگی ام این همه بی خانمان ندیده بودم. من در زمان طولانی در نیویورک مشغول کار بوده ام و به عمرم این همه آدم ندیده بودم که در خیابانها بخوابند. من تا به حال این همه آدم ندیده بودم که در مترو بخوابند.
خبرنگار: برناد جنکینز هر هفته به اینجا میآید تا حمام برود و غذای رایگان دریافت کند. او نزدیک به دو سال است بی خانمان است.
جنکینز بی خانمان: هر روز صبح باید محل اسکان موقت بی خانمانها را ترک کنم. گاهی اوقات جایی برای خواب پیدا نمیکنم.
خبرنگار: جنکینز شبهای زیادی را در خیابانهای نیویورک به صبح رسانده است. از یک محل اسکان موقت به محلی دیگری برای یافتن سر پناه رفته است.
جنکینز بی خانمان: من صبحها به دنبال کار میگردم تا پولی توی جیبم داشته باشم.
خبرنگار: بر اساس پژوهشی که انجام شده شمار افراد بی خانمان از زمان رکود بزرگ در ۱۹۳۰ به بالاترین رقم خود رسیده است.
در دسامبر ۲۰۲۲ حدود ۷۰ هزار نفر در نیویورک بی خانمان بوده اند. حدود ۲۰ هزار نفر از این افراد کودک بوده اند.
نیویورک از بحران شمار بالای افراد بی خانمان رنج میبرد و این یعنی فراهم کردن مراقبت و کمک و امکانات برای افراد بی خانمان ضروری است. این در حالی است که مراکز پناهگاههای بی خانمانها در این شهر دیگر ظرفیت ندارند.
در خواستها برای استفاده از مراکز بی خانمانها در ده سال گذشته ۳۹ درصد افزایش داشته است. شهر با هجوم مهاجران مواجه و این مساله منجر به تشدید بحران بی خانمانی شده است.
نبود جا برای اسکان بی خانمانها موجب شده است این افراد در خیابانها بخوابند. بی خانمانی اغلب با مشکلات روحی همراه است، اما برخی کارشناسان میگویند در این خصوص اغراق شده است.
پروفسور دبرا پادگت از بخش کار اجتماعی سیلور اسکول دانشگاه نیویورک: یک تا دو درصد افراد بی خانمان مشکل روانی دارند، این تصویر اغلب تصویری از بی خانمانی است که غیر واقعی است، اما رسانهها این تصویر را گسترش میدهند.