ادامه جنبش ضد تبعيض نژادي و بي عدالتي
۱۰۰ روز اعتراض علیه خشونت پلیس در پورتلند
شهر پورتلند در ایالت اورگن وارد صدمین روز اعتراضاتی میشود که علیه وحشیگری پلیس و نژادپرستی به راه افتاده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما،
به نقل از خبرگزاری فرانسه، در روزهای آینده شهر پورتلند در ایالت اورگن وارد صدمین روز اعتراضاتی میشود که علیه وحشیگری پلیس و نژادپرستی به راه افتاده و جامعه به شدت ۲ قطبی آمریکا را که برای یک انتخابات پرمخاطره آماده میشود، در کانون توجهها قرار داده است.
اعتراضات شبانه که با مرگ جورج فلوید به دست پلیس در مینیاپولیس در ایالت مینه سوتا در ماه مه آغاز شد، پس از آن که دولت ترامپ، رئیس جمهور این کشور، نیروهای فدرال را به پورتلند اعزام کرد، شدت گرفت.
مرگ فلوید اعتراضات مشابهی را در سراسر کشور در پی داشت، اما این اعتراضات در پورتلند شکل گرفته است، شهری با ۶۵۰ هزار جمعیت که بیش از ۷۰ درصد آن سفید پوست هستند و فعالان هر شب در خیابانها خواستار برقراری عدالت اجتماعی و پاسخگویی پلیس هستند.
یکی از معترضان به فرانس پرس گفت: "اگر ما بخواهیم تغییری در این سیستم ایجاد شود، باید نژادپرستی سیستماتیک را رد کنیم و تا زمان انتخابات در خیابانها این خواسته خود را بگوییم. "
وی دونالد ترامپ را به دامن زدن به تنشهای نژادی متهم کرد و گفت "کشور هرگز تا این اندازه دچار تفرقه نشده بود. "
تظاهرات در نيويورک عليه نژادپرستي نظام مند در آمريکا
صدها نفر در میدان تایمز نیویورک در اعتراض به قتل دانیل پرود و دئون کِی و نيز وجود نژادي پرستي نظام مند در آمريکا تظاهرات کردند.
دانیل پرود، که از مشکلات روانی رنج می برد، بعد از آن جانش را از دست داد که ماموران روی سرش یک سربند پارچه ای موسوم به "تف گیر" کشیدند. لاولی وارن، شهردار شهر روچستر نیویورک، گفت که مرگ آقای پرود محصول نژادپرستی نظاممند است. او که ۴۱ سال داشت دو ماه پیش از جورج فلوید جان باخت اما مرگ او به تازگی گزارش شده است. پزشکی قانونی بخش مونرو در گزارشی نتیجه گیری کرد که آقای پرود کشته شده و مرگ او در اثر "خفگی ناشی از مهار فیزیکی" بوده است.
پلیس آمریکا همچنين در ادامه اقدامات نژادپرستانه خود با شلیک گلوله، یک نوجوان ۱۸ ساله سیاهپوست به نام «دئون کِی» را نيز به قتل رساند.