جولان کرونا در آمریکا
شمار مبتلایان کرونا درآمریکا از ۵ میلیون نفر گذشت
سی ان ان: فقط طی ۱۷ روز گذشته یک میلیون نفر دیگر به شمار مبتلایان کووید-۱۹ در آمریکا اضافه شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون سی ان ان، فقط طی ۱۷ روز گذشته یک میلیون نفر دیگر به شمار مبتلایان کووید-۱۹ در آمریکا اضافه شده اند.
بنابر این گزارش، شمار قربانیان این ویروس نیز در آمریکا همچنان روند افزایشی دارد و تاکنون ۱۶۳ هزار آمریکایی جان خود را بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ از دست داده اند.
با این حال، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هنوز هم این موضوع را کم اهمیت میداند و میگوید به بهبود اوضاع خوشبین است.
جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در توئیتی نوشت: ۵ میلیون مبتلا رقمی است که ذهن هرکسی را به فکر و تامل وا میدارد و قلبها را میشکند.
نانسی پلوسی، رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان از فرمان اجرایی ترامپ انتقاد و طرح رئیس جمهور در مورد بیمه بیکاری را ناکارآمد توصیف کرد.
پلوسی در پاسخ به این سوال مجری سی ان ان که گفت: لری کادلو مشاور اقتصادی رئیس جمهور گفت که کاخ سفید نمیداند چه تعداد از ایالتها در طرح رئیس جمهور برای تامین بیمه بیکاری مشارکت میکنند و چقدر طول میکشد که این بیمهها پرداخت شود، واکنش شما به این موضوع چیست؟ گفت: اظهارات مشاور رئیس جمهور در حقیقت نشان دهنده ضعف و ناکار آمدی طرح پیشنهادی رئیس جمهور است. اول از همه آنها میگویند ایالتها این پول را دارند، اما آنها چنین پولی ندارند. آنها متحمل هزینههای ویروس کرونا شده اند، درامدهای خود را از دست داده اند. به همین دلیل است که آنها کارکنان بهداشتی، معلمان و ... را اخراج میکنند چرا که پول ندارند.
دوم، در (فرمان اجرایی ترامپ) همه چیز نادیده گرفته شده است، کمک به مدارس، غذا دادن به گرسنگان، کمک به کسانی که قرار است از خانههای خود بیرون رانده شوند، در این طرح حتی مهلت (برای تخلیه خانه ها) نیز در نظر گرفته نشده است. رئیس جمهور نمیداند درباره چه صحبت میکند، روشن است که مشاور وی هم نمیداند که او چه میگوید.
پلوسی در ادامه افزود: همانطور که سناتور جمهوری خواه گفت، این فرمان اجرایی مغایر با قانون اساسی است. در حال حاضر آنچه ما میخواهیم، توجه به نیازهای مردم آمریکا است. اولویت ما باید تمرکز بر نیازهای مردم آمریکا باشد، اختصاص منابع لازم برای فرستادن کودکان به مدرسه، نه این که مدارس را تهدید کنیم اگر کار خود را از سرنگیرند از دلارهای فدرال محروم خواهند شد.
چاک شومر، رهبر جناح اقلیت (دموکرات) در سنای آمریکا هم تأکید کرد: پیشنهادهای مندرج در فرامین اجرایی رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با بحرانهای اقتصادی و بهداشتی در کشور ما، پیشنهاداتی غیرعملی، ضعیف و ناکارآمد هستند و در این فرامین اجرایی به بسیاری از مسائلی که امروزه آمریکا درگیر آنهاست، اصلاً پرداخته نشده و هیچ بودجهای نیز برای آنها در نظر گرفته نشده است.