شبکه تلویزیونی سی بی اس
ترامپ ممکن است نتیجه انتخابات را به چالش بکشد
شبکه تلویزیونی سی بی اس گزارش داد دونالد ترامپ ممکن است نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را به چالش بکشد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی سی بی اس گزارش داد دونالد ترامپ ممکن است نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را به چالش بکشد.
شبکه سی بی اس ان در گفتگویی با کیتلین هوی-برنز خبرنگار سیاسی این شبکه به موضوع به چالش کشیدن نتایج انتخابات در آمریکا پرداخت ، مجری سی بی اس نیوز از خبرنگار سیاسی این شبکه پرسید: برای اینکه انتقال قدرت انجام شود، آیا رئیس جمهور مجبور است کاخ سفید را ترک کند؟ برای مثال، اگر رئیس جمهور از ترک کاخ سفید خودداری کند چه میشود؟
کیتلین هوی-برنز در پاسخ گفت: ما چند روز گذشته را صرف صحبت کردن با صاحبنظران حوزه قانون اساسی و کارشناسان انتخاباتی کرده ایم. چیزی که من دستگیرم شده این است که رئیس جمهور میتواند به طور قانونی نتیجه انتخابات را به چالش بکشد. در مورد این مسئله صحبت خواهیم کرد، اما اگر نتیجه انتخابات تأیید شود، او باید کاخ سفید را ترک کند. متمم بیستم تصریح میکند که دوره ریاست جمهوری ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به پایان میرسد و رئیس جمهور جدید روی کار میآید جاناتان ترلی تحلیلگر حقوقی سی بی اس نیوز به من گفت زمانی که رئیس جمهور جدید سوگند یاد میکند، عناصر مخفی به او متعهد خواهند شد و اگر فردی در کاخ سفید بماند، میهمان ناخواندهای خواهد بود و آنها میتوانند او را به بیرون هدایت کنند.
اما مسئله اساسی در اینجا ضرورتاً این نیست که آیا رئیس جمهور از کاخ سفید خارج میشود یا نمیشود. مسئله این است که آیا او نتیجه انتخابات را میپذیرد یا آن را به چالش میکشد. این مسئله واقعاً مهم است، زیرا انتقال مسالمت آمیز قدرت نه تنها در متمم بیستم تصریح شده، بلکه این یک سنت مهم در کشور است، صرفنظر از اینکه کمپینهای انتخاباتی چقدر با هم خصومت داشته باشند. شرایط به شکل فزایندهای دوقطبی و سخت شده است. در روز بیستم ماه ژانویه رئیس جمهور جدید سوگند یاد میکند و قدرت به شکل مسالمت آمیز انتقال مییابد.
این یکی از ستونهای اصلی دموکراسی ما است. اما به خاطر اینکه پرسشهای زیادی در مورد اینکه انتخابات آتی در بحبوحه بیماری همه گیر چگونه برگزار خواهد شد - آیا رأی گیری با پست افزایش خواهد یافت یا خیر- این مسئله مطرح است. همین الان هم ایالتها این شیوه رأی گیری را در دستور کار قرار داده اند. افراد زیادی هستند که میخواهند از طریق «پست» رأی دهند؛ آنها به خاطر ترس از کرونا، نمیخواهند در مراکز اخذ رأی حاضر شوند. چیزی که شاهدش هستیم این است که رئیس جمهور مدام رأی گیری از طریق پُست را زیر سوال میبرد و مشروعیت نتیجه انتخابات را به چالش میکشد. به همین دلیل است که این مسائل مطرح میشود. مهم است که بدانیم در هر صورت او خود را متعهد نمیداند که نتیجه انتخابات را بپذیرد.